Hálózat felújítás 2012

E héttől kezdődően (2012. július 9.) egészen augusztus végéig a kollégium számítógép-hálózatának felújítása zajlik. Ez rendszeres, kisebb-nagyobb hálózat és szolgáltatáskieséssel járhat, melyeket igyekszünk minimalizálni. Minden esetben hirdetni fogjuk, ha egy szinten szünetelni fog a szolgáltatás.

A kellemetlenségekért elnézéseteket kérjük, de ez a további folytonos és jó minőségű szolgáltatás érdekében történik.

További információt, aktualitásokat a liftközökben kiragasztva, itt, a honlapunkon (kszk.sch.bme.hu/halofelujitas) vagy pedig facebook és google+ oldalunkon találtok.

Részletek

Aktuális leállások, kiesések

  • Július 27. 18:00-tól a telefonközpontban elkezdjük átszerelni a RACK-et. Nem számolunk kieséssel, de párszor 1-2 perces kimaradás előfordulhat.
  • Ahhoz, hogy a hálófelújítás során a RACK helyiségekbe el tudjuk helyeztni az új switcheket (Cisco 4500), szükséges a helyiségek klimatizálása.
    A szerelések előreláthatóan a jövőhéten, július 19-én kezdődnek és egészen július végéig tartanak. A határidők miatt előfordulhat, hogy hétvégén is dolgoznak a szerelők. Kimaradás nem lesz, viszont a folyosókon kialakulhatnak torlaszok, némi por és zaj kíséretében. Ezekért elnézéseteket kérjük, természetesen este eltakarítunk mindent, de légyszi, napközben ne akadályozzátok a klímások munkáját, létfontosságú a rendezők hűtésének megoldása.