Ugrás a lényegre

Állásfoglalás a kialakult helyzetről

· Egy perc olvasmány

Kedves Kollégisták és Villanykarosok!

A tegnap világot látott hírekkel kapcsolatban szeretnénk tájékoztatni benneteket a Kollégiumi Számítástechnikai Kör állásfoglalásáról. Bizonyára többen tudjátok, hogy az Egyetem és a Schönherz Telekom Kft. között fennálló szerződés február elsején érvényét veszíti, így ez utóbbi nem lesz jogosult az egyetemi hálózatot használva internetszolgáltatást biztosítani a Kollégisták számára. Ez egyben az általunk nyújtott szolgáltatások elérhetetlenné válását is jelentené.

A KSZK közel 30 éve üzemelteti szakmai hozzáértéssel a Ház teljes hálózatát és nyújt professzionális informatikai szolgáltatásokat a Kollégistáknak és a Kar összes hallgatójának.

A célunk az, hogy ezt az üzemeltetést és fejlesztést a tőlünk megszokott minőségben végezhessük továbbra is, egy átlátható, mindenki számára előnyös rendszerben.

Bízunk benne, hogy a helyzet minél hamarabb megnyugtató módon rendeződik. Addig is minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy bárhogy alakul a helyzet, a mindennapokban használt, alapvető szolgáltatásainkat minimális kieséssel tovább tudjuk üzemeltetni.

Üdv,

KSZK