Ugrás a lényegre

Salgópályázat – 2018 tavasz

· Egy perc olvasmány

Ismét pályázni lehet a KSZK villanykarosoknak nyújtott szerverhoszting szolgáltatására, mely ideális szakdolgozathoz, diplomamunkához vagy egyéb kutatás/fejlesztéshez szükséges szerver működtetéséhez.

Jelenleg 32 helyre lehet pályázni. Az elhelyezett szervereket két, összesen több mint 36kW-os berendezés hűti. Indokolt esetben kérhető gigabites hálózati csatlakozási pont. Az elhelyezés ingyenes, csak egy hálóreget kell csinálni, a külsős pályázóknak szükségük van kollégista felelősségvállalóra.

A kollégiumi internet jelenlegi bizonytalan jogi helyzetéből kifolyólag elképzelhető, hogy a félév közben egy újabb hálóreg-időszak ki lesz írva, ebben az esetben nem kell újra pályázni, csak egy újabb hálóreget regelni.

Pályázat leadása

Szabályzat

A szabályzatban újdonság, hogy készült egy egységes matrica minta, amivel fel kell matricázni a gépeket lehetőleg az előlapjukon. Ezt ezen a linken éritek el.

Fontos változás még, hogy az összes szervergépen kötelezővé vált az LLDP szolgáltatás futtatása, és azon keresztül legalább a szerver hosztnevének hirdetése.

A pályázatok elbírálása folyamatos, legfeljebb egy hét feldolgozási idővel.

Eredményhirdetés:

– A pályázók a pályázatuk pozitív elbírálását követően, előzetes egyeztetés után helyezhetik el gépeiket a polcon, és ekkortól csinálhatnak hálóreget a megfelelő hálózatba.

Kontakt személy: Hegyi Zsolthegyi.zsolt@kszk.bme.hu