Ugrás a lényegre

2018 Őszi hálózat regisztráció

· 2 perc olvasmány

Mától (2018. 08. 30.) indul az őszi hálózati regisztrációs időszak, mostantól tudtok IP címeket regisztrálni az admin.sch.bme.hu oldalon.

IP regisztrációt azok tudnak csinálni, akiknek már van SCH Accountjuk. Akik még nem regisztrált, azok az intro.kszk.bme.hu oldalon találnak segítséget ehhez.

(Azoknak a felhasználóknak, akik korábban a BME valamelyik másik karán tanultak, illetve akik jelenleg a Schönherzben laknak, de más kar hallgatói, azoknak technikai okok miatt több időt fog igénybe venni a jóváhagyása, megértéseteket ezúton is köszönjük.)

Hálózatfejlesztési hozzájárulási díjat továbbra sem kell fizetni a rendezetlen jogi helyzet miatt, amit reményeink szerint mielőbb sikerül megoldani.

Egy felhasználó maximum kettő publikus címet igényelhet. Akik nyáron rendelkeztek hálózati regisztrációval, azoknak elég meghosszabbítani a címeiket (bevásárló kocsi ikon a cím mellett), friss beköltözők új címet tudnak regisztráljanak.

A nyári időszakban igényelt címek (tehát ami jelenleg aktív) ma éjfélkor (2018. 08. 30. 23:59) járnak le.

Az IP regisztrációhoz segítséget (rengeteg egyéb hasznos dolog mellett) az intro.kszk.bme.hu oldalon találhattok.

A regisztrációs időszakra bekapcsolt ideiglenes “gólyanetet” várhatóan 2018.09.05-én (szerdán) kapcsoljuk le, így a regisztrációt kérjük ejtsétek meg eddig a zökkenőmentes átállás érdekében. (Eszközök regisztrációja után ne felejtsétek el kihúzni az érintett eszközt a faliportból, majd visszadugni).

Ha bármi problémába ütköztök, akkor a support.sch.bme.hu oldalon adjatok le hibajegyet.

Sok sikert a félévhez!