Ugrás a lényegre

Nyári faliport csere

· Egy perc olvasmány

A nyár folyamán szeretnénk végigellenőrizni a kollégiumban található “internetes” faliportokat, hogy megtaláljuk a hibásakat és ki tudjuk őket cserélni, ezáltal biztosítva nektek, hogy eszközeiteket probléma nélkül fel tudjátok csatlakoztatni a hálózatra.

Ennek megvalósítása úgy történik, hogy minden szobán végigmegyünk és egyesével kimérjük a portokat, valamint amennyiben szükséges, cseréljük a hibásakat. Ehhez szükségünk van arra, hogy hozzáférhetővé tegyétek számunkra a faliportokat fizikailag (vagyis ha sok dolog van elé pakolva, és nem csak arrébb kell húzni az asztalt, akkor ideiglenesen tegyétek azokat arrébb legyetek szívesek). A mérés szobánként nagyjából 15 percet vesz igénybe, ha cserélni is kell, akkor 30-60 percig szerelgetünk.

A szobáitokba akkor tudunk bemenni, ha valaki beenged minket közületek. Mivel mi is dolgozó emberek vagyunk, de szeretnénk haladni a projekttel is, előfordul, hogy alkalomadtán esti “faliport-sessionöket” fogunk tartani. Az ilyen látogatásainkról (a nappaliakról is) mindig fogunk nektek előre írni, és ha nem szertnétek, hogy zavarjunk titeket (például este), akkor helyezzetek ki egy cetlit az ajtótokra jól látható helyre, amin egyértelműen jelzitek ezt nekünk.

Első körben várható időpont:

10-11.szint: 07.05. (csütörtök) 20:00-23:59 között. Terveink szerint nem fogunk tudni végigérni minden szobán ezen a két szinten, a nyár folyamán még sort fogunk keríteni a kimaradt szobákra előre kijelölt időpontban.