upload.sch

Mi az az upload.sch?

A Rapidshare-hez vagy a Megaupload-hoz hasonló fájlfeltöltő rendszer, az SCHAccount-odhoz kapcsolva.

Tárolj nagy fájlokat online, és érd el őket bárhol, bármikor. Oszd meg az adataidat, a matek összefoglalót, a fényképeidet bárkivel. Ha egy fájlt szeretnél küldeni, ami túl nagy, hogy egy email-hez csatold, az upload.sch segít. Gyorsan és kényelmesen, egyetlen kattintással!

Mik a feltöltési korlátok?

A feltöltött fájlok az SCHAccountodhoz tartozó tárhelyeden kerülnek elhelyezésre, így a megosztott fájljaid nem lehetnek nagyobbak a rendelkezésre álló helynél, ami jelenleg 700MB. Úgy gondoltuk, hogy ezen kívül korlátlan teret adunk neked, így a fájlonkénti feltöltési limitet is 700MB-ra állítottuk, valamint a fájl típusára sincs megkötés.

Mivel a szerver egyetemi hálózaton üzemel, ezért jogvédett anyagok megosztása tilos, így te vagy a felelős minden tartalomért, amit megosztasz másokkal!

Miért jobb, mint a rapidshare/megaupload?

  • teljesen ingyenes, nincsenek reklámok
  • nem kell várni semennyit a letöltés/feltöltés előtt
  • feltöltés után a linket egyetlen kattintással megoszthatod emailben, twitteren vagy facebookon
  • nincs sebességkorlát
  • a feltöltött fájlokat nem töröljük le egy idő után

Hogyan tudom törölni a feltöltött fájljaimat, hogy több helyem legyen?

Mivel a megosztott fájlok nem kerülnek automatikusan törlésre, ezért előfordulhat, hogy megtelik a tárhelyed. A megosztott fájlok a tárhelyed public_html mappájában helyezkednek el, amit a krtek vagy a centaur szerverekre belépve, vagy WinSCP segítségével érhetsz el, és így törölheted a őket.